Nodrošina Blogger.

trešdiena, 2014. gada 26. marts

Karaliski apartamenti

Krāšņu un greznu pārsteigumu karaliska komforta cienītājiem uz Lieldienām gatavo Šēnbrunnas pils Austrijā: pirmo reizi Eiropā būs iespējams padzīvot vienā no galvenajiem ievērības cienīgajiem arhitektūras pieminekļiem valstī, UNESCO Pasaules mantojuma objektā.

Austrijas Versaļa, majestātiskā baroka stila Šēnbrunnas pils kopš XVI gadsimta bija Austrijas monarhu iemīļotākā rezidence. Bet pavisam drīz imperatora Franča Jozefa I un viņa mīļotās imperatores Sisī (Bavārijas Elizabetes) guļamistaba pārvērtīsies par „Schloß Schönbrunn Suite”. Numurs, kura platība ir veseli 167 kvadrātmetri, burtiski izstaro karalisku šarmu katrā izsmalcinātajā detaļā. Viesu rīcībā atrodas divas guļamistabas, salons, plaša viesistaba, mini virtuve un divas mūsdienīgas vannas istabas. Pa logiem paveras neaizmirstami skati uz Gloriettas paviljonu, Neptūna strūklaku, kroņprinča Rūdolfa dārzu un pils parku.

Apartamentos ir maksimāli saglabāts autentiskais iekārtojums, arī interjeri ir noformēti pilij raksturīgajā krāsu gammā — kurā dominē zelta, melna un balta krāsa, kā arī detaļas no cēlkoka. Apkalpošanu sniedz viesnīca „Austria Trend Parkhotel Schönbrunn”, kur senajos laikos apmetās imperatora viesi.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Jaunākās ziņas

 

Sazināšanās veidlapa

Nosaukums

E-pasts *

Ziņojums *

Ieskaties