Nodrošina Blogger.

pirmdiena, 2014. gada 10. marts

Slepkavība «Austrumu ekspresī»

Vai jūs kādreiz esat sapņojuši izmēģināt sevi īsta detektīva lomā? Tādu iespēju saviem viesiem piedāvā greznais vilciens British Pullman by Orient-Express jaunā maršruta ietvaros pēc Agatas Kristi romāna “Slepkavība „Austrumu ekspresī”” motīviem. Ceļojuma laikā pasažieru priekšā tiks izspēlēts detektīva sižets, pēc kā viņiem tiek piedāvāts pašiem pamēģināt atminēt visus izmeklēšanas noslēpumus.



Jaunais maršruts ar nosaukumu „Murder Mystery Lunch” ir pielāgots slavenā seriāla „Agatas Kristi Puaro” ar Deividu Sušē galvenajā lomā jubilejai. Tas iznāca britu televīzijas kanālā ITV 25 gadu garumā, un tagad veidotāji paziņoja, ka 13. sezona kļūs par pēdējo vēsturē. Atzīmēt šo notikumu greznā vilciena British Pullman by Orient-Express viesiem tiek piedāvāts tieši uz borta. Piecu stundu ilgā ceļojuma laikā viņu priekšā tiks izspēlēts slavenākā Agatas Kristi romāna – „Slepkavība „Austrumu ekspresī”” – sižets.

Visi ceļotāji nonāks detektīvu lomā un mēģinās patstāvīgi atklāt noslēpumaino noziegumu. Dāvanā katrs saņems detektīvseriāla „Agatas Kristi Puaro” pilnu DVD kolekciju. Maršruts vīsies pa gleznainākajām Lielbritānijas vietām: kolorīti ciematiņi, ziedoši dārzi, pamestas pilis un cietokšņi. Tas ne gluži atbilst romānam, saskaņā ar kura sižetu slepkavība notiek Erkila Puaro ceļojuma laikā no Stambulas uz Londonu. Tomēr visā pārējā vilciens British Pullman by Orient-Express ne ar ko nepiekāpjas leģendārā „Austrumu ekspreša” priekšā.

Nosaukts par godu Džordžam Mortimeram Pulmanam – inženierim, kurš 1884. gadā izprojektēja pirmo luksa klases dzelzceļa vagonu, tas ar visu savu apveidu atgādina par ceļojumu zelta laikmetu. Ar dārgiem audumiem apvilkti krēsli, koka inkrustācijas, izsmalcināti galdi, kurus klāj sniegbalti iestērķelēti galdauti, - tas viss ideāli ietilpst definējumā „pils uz riteņiem”, ko savam vagonam veltīja pats Džordžs Pulmans. Maršruts Murder Mystery Lunch darbojas visu 2014. gadu, taču pasūtīt to nepieciešams līdz 31. martam. Ceļojuma izmaksas - £297, kurās ietilpst arī lenčs no pieciem ēdieniem.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Jaunākās ziņas

 

Sazināšanās veidlapa

Nosaukums

E-pasts *

Ziņojums *

Ieskaties