Nodrošina Blogger.

otrdiena, 2014. gada 8. aprīlis

Atpūta Grieķijas salu pludmalēs

Atpūta Grieķijas salās – kā vienmēr modē! Speciāli tieši Jums mēs esam izvēlējušies viesnīcas Korfu un Krētā, kur atrodas pašas labākās pludmales, ideāli piemērotas gan romantiskai divvientulībai, gan ģimenes braucienam, ar lieliskiem restorāniem un piesātinātu izklaides programmu. Jums atliek vienīgi izvēlēties!

Korfu sala (grieķiski – Kerfira)
Brauciena ilgums — 12 dienas / 11 naktis

“Grecotel Corfu Imperial 5*” (www.corfuimperial.com) ir pats krāšņākais un greznākais Korfu salas kūrorts, kurš atrodas apbrīnojami skaistā vietā — uz privātas pussalas, to iekauj itāļu stila dārzi, slaidas cipreses un olīvkoku birzes. Nelielajā, bet vieglām vakara pastaigām pietiekami lielā teritorijā, bez galvenā viesnīcas korpusa un bungalo namiņiem ērti izvietojušās veselas 3 labiekārtotas pludmales ar maigām sniegbaltām smiltīm, baseins, kā arī restorāni, tai skaitā speciālie zivju ēdienu un Vidusjūras virtuves, SPA centrs, kurā visas procedūras bāzējas uz firmas „Carita” kosmētisko līdzekļu lietojumu, lounge zonas ar mīkstajām mēbelēm un vaļējas terases. Vakaros bārā spēlē ne īpaši skaļa dzīvā mūzika. Viesnīca ir vairāk piemērota nesteidzīgai un mierīgai atpūtai. Pasakaini skati uz jūru no numuriņu logiem – ar tiem šī viesnīca ir tikpat slavena kā ar nevainojamo servisu.


Piedāvājuma cena — no 2 905 euro divām personām uz periodu no 2014.gada 4.jūnija līdz 17.septembrīm

Cenā ir iekļauts:
starptautisks pārlidojums
transferts uz / no lidostas
11 pārnakšņošanas naktis viesnīcas numurā ar skatu uz jūru
ēdināšana — brokastis un vakariņas

Papildus ir jāapmaksā: apdrošināšana


“Grecotel Daphnila Bay Thalasso 4*” (www.daphnilabay.com) – ir ideāli piemērots atpūtai kopā ar visu ģimeni. Jūs varat apmesties numurā viesnīcas galvenajā ēkā, no kurienes paveras skati uz krāšņo smaragdzaļo dārzu un Jonijas jūru, vai arī iekārtoties kādā no teritorijā izklaidus novietotajiem omulīgajiem bungalo namiņiem. Šeit ir smilšu pludmale ar noeju pie jūras, bet guļamkrēsli ir izvietoti pludmali ieskaujošās zaļajās pļaviņās, patīkamā palmu ēnā. Viesnīcas viesu rīcībā tāpat ir arī atklāts baseins, bet SPA centra apmeklētājiem ir pieejams slēgts peldbaseins ar jūras ūdeni. Restorānā un tavernā pie pludmales, kur tiek piedāvātas apetīti rosinošas brokastis un vakariņas à la carte, ir iespējams nogaršot arī fusion virtuves firmas ēdienus, kā arī kļūt par iespaidīgu kulinārijas šovu vērotāju un citu izklaidējošu pasākumu viesi. Bērnu klubiņā tiek uzņemti bērni no 3 līdz 17 gadiem (bērni nodarbojas vecumam atbilstošās dažādās grupās).

Piedāvājuma cena — no 2 645 euro divām personām uz periodu no 2014.gada 4.jūnija līdz 17.septembrīm

Cenā ir iekļauts:
starptautisks pārlidojums
transferts uz / no lidostas
11 pārnakšņošanas naktis viesnīcas numurā ar skatu uz jūru
ēdināšana — viss iekļauts

Papildus ir jāapmaksā: apdrošināšana


Krētas sala
Brauciena ilgums — 8 dienas / 7 naktis

“Creta Maris Beach Resort 5*” (www.maris.gr/creta.aspx)  – atrodas pavisam netālu no kūrortpilsētiņas Hersonisos. Viena no galvenajām priekšrocībām — gara smilšaina pludmale (Krētas salā īsts retums) un lieliska animācija (izklaides pasākumu un nodarbību programma) bērniem. Visas ēkas un būves atpūtas teritorijā ir būvētas tradicionālajā Krētas lauku stilā — sniegbalti namiņi ar tumšziliem slēģiem, ko krāšņo bugenviliju daudzkrāsainie ziedi. Viesnīcā darbojas 6 restorāni, no kuriem viens ir specializējies salas tradicionālo un tipisko ēdienu gatavošanā (tam ir pat piešķirts speciāls sertifikāts par teicamu kvalitāti un Krētas salas kulināro tradīciju saglabāšanu). Tiem, kam pasīvas atpūtas iespējas nešķiet vilinošas, tiek piedāvāts ne mazums sportiska un izklaidējoša rakstura programmu, tajā skaitā vingrošana, pludmales volejbols, teniss, biljards, petanks un daudz kas cits.

Piedāvājuma cena — no 1 393 euro divām personām uz periodu no 2014.gada 1.jūlija līdz 28.septembrīm

Cenā ir iekļauts:

7 pārnakšņošanas naktis viesnīcas numurā ar skatu uz jūru
ēdināšana — viss iekļauts

Papildus ir jāapmaksā: 
                 
starptautisks pārlidojums
transferts uz / no lidostas
apdrošināšana


Pilsēta, kura atrodas vistuvāk “Elounda Bay Palace Elite Club 5* (Deluxe)” (www.eloundabay.gr), — mierīgā Agios – Nikolaos ir tikai 7 kilometru attālumā, bet diezin vai Jums radīsies vēlēšanās iziet kaut kur ārpus viesmīlīgā hoteļa teritorijas robežām. Milzīgajā – 8 hektāru plašajā teritorijā atrodas divas nelielas smilšainas pludmales un viens koka pontons ar ērtiem zviļņiem – guļamkrēsliem un saulessargiem, 5 tenisa korti, laukumi volejbola un basketbola spēlēm. Viesnīcas viesiem tiek organizētas vingrošanas, jogas un pilates nodarbības svaigā gaisā ar instruktoru. Bērniem šeit ir paredzēta pašiem sava izklaides programma. Ja būsiet izvēlējušies apmesties bungalo namiņā, nevis numuru viesnīcas galvenajā korpusā, Jūs varēsiet rēķināties uz nelielu privātu peldbaseinu, kaut gan pie viesnīcas atrodas atklāts peldbaseins ar jūras ūdeni un slēgts apsildāms baseins. Viesnīcā ir atklāts arī doktora Anrī Šeno veselīga dzīves veida popularizēšanas un veselības centrs, un tas nozīmē, ka arī Jūs varēsiet izmēģināt uz sevis brīnumaini iedarbīgās masāžas un ietīšanas procedūras pēc Šeno sistēmas. Vakaros viesi tiek aicināti ieturēties restorānā tieši ūdens malā, bet rezervējot galdiņu uz koka terases, ir iespējams izbaudīt daudznacionālas virtuves maltītes maigu viļņu čalas pavadījumā.

Piedāvājuma cena — no 2 991 euro divām personām uz periodu no 2014.gada 11.maija līdz 28.septembrīm

Cenā ir iekļauts:

7 pārnakšņošanas naktis viesnīcas numurā ar skatu uz jūru
ēdināšana — brokastis un vakariņas

Papildus ir jāapmaksā: 
                 
starptautisks pārlidojums
transferts uz / no lidostas
apdrošināšana


Lai atpūstos kopā ar bērniem, vispiemērotākā būs viesnīca “Capsis, Oh! All - Suite Hotel 5* (Deluxe)” (www.capsis.com)  Tieši tās teritorijā atrodas īsts izklaides un atpūtas parks «Mīnojas pasaku pasaule» ar milzīgu dažāda veida atrakciju izvēli: peldbaseins upītes veidā ar teiksmainu kuģi, siena speciālajiem klinšu kāpšanas treniņiem, spēļu istabas un rotaļu laukumiņi, leļļu teātris un pat slavenais Mīnotaura labirints. Bērnus šeit izklaidēs profesionāli aktieri un audzinātāji, viņu rīcībā atradīsies atsevišķs bārs un restorāns, kā arī speciāla rotaļu istaba. Bet arī pieaugušajiem šeit nebūs jāgarlaikojas — viņu priekam un izklaidei darbojas 7 baseini, pieejamas trīs ar Zilo karogu apbalvotas smilšu pludmales, tenisa korti, pingponga un biljarda galdi, mini golfa laukums un daivinga (niršanas) centrs.

Piedāvājuma cena — no 5 410 euro divām personām ar bērnu (līdz 13 gadiem) uz periodu no 2014.gada 11.maija līdz 28.septembrīm

Cenā ir iekļauts:

7 pārnakšņošanas naktis viesnīcas numurā ar skatu uz jūru
ēdināšana — brokastis un vakariņas

Papildus ir jāapmaksā: 
                 
starptautisks pārlidojums
transferts uz / no lidostas
apdrošināšana

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Jaunākās ziņas

 

Sazināšanās veidlapa

Nosaukums

E-pasts *

Ziņojums *

Ieskaties