Nodrošina Blogger.

otrdiena, 2014. gada 20. maijs

Pats dārgākais restorāns pasaulē

Šefpavārs Pako Ponsero ir spējis pārspēt pats sevi: par vakariņām multisensorajā restorānā Madridē viņš paprasījis 1 000 €, bet viņa jaunajā restorānā Ibicā nāksies izvilkt no maciņa visus 1 500 €.

Leģendārā Ferāna Adria skolnieks, divu Mišlēna zvaigžņu ieguvējs, Pako Ponsero pārkāpj visas tradicionālās gastronomijas robežas. Viņš ir izgudrojis sensacionālu jaunās paaudzes restorāna konceptu, kurā tiek apvienota kulinārā alķīmija ar neaizmirstamiem iespaidiem visiem pieciem maņu orgāniem. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas, viņš ar katru ēdienu gremdē viesus īpašā emocionālā pasaulē. Pieņemsim, oficiants ir atnesis austeres. Tajā pašā mirklī galds pārvēršas par ekrānu, kura vidū peld zivis. Uz sienām projicējas bangojoši viļņi. Dzirdama paisuma duna. Ja ar to vēl liktos par maz – gaiss sajūtami kļūst mitrāks, un tajā skaidri samanāms ūdenszāļu joda aromāts. Tās nav vienkāršas vakariņas, bet grandioza izrāde, kurā katrs no viesiem ir tās pilntiesīgs dalībnieks. Jaunais restorāns „Sublimotion” tiks atklāts Ibicā 2014. gada 1. jūnijā jaunajā viesnīcā „Hard Rock Hotel Ibiza”, kura kļūs par labāko un lielāko pieczvaigžņu viesnīcu salā.

Kopējais galds ir paredzēts 12 cilvēku lielai kompānijai, tā tiešais turpinājums ir šefpavāra galds. Gastronomiskās perfomances ilgums ir 2,5 stundas, pa šo laiku oficianti paspēj viesiem pasniegt 20 ēdienus, pie tam īpaši pārģērbjoties katrai pasniegšanas reizei.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Jaunākās ziņas

 

Sazināšanās veidlapa

Nosaukums

E-pasts *

Ziņojums *

Ieskaties