Nodrošina Blogger.

otrdiena, 2014. gada 2. septembris

Jaunais laineris ar „London Eye” stila kapsulu

Jaunā kruīza braucienu kuģa „Quantum of the Seas” revolucionārajā izklaides telpā viesus sagaida unikālas atrakcijas, kas izveidotas pēc jaunākajām tehnoloģijām.

Greznais laineris pieder kompānijai „Royal Caribbean” un spēj uzņemt 4 180 pasažierus. Kapsula „North Star” Londonas slavenā panorāmas rata veidolā ļauj skatītājam uzlidot gandrīz 100 metru augstumā virs lainera augšējā – sešpadsmitā klāja līmeņa. Ekstrēmo izpriecu cienītājiem uz kuģa klāja ir pieejama vēl cita iespēja palidot: izpletņu lēkšanas (sky diving) simulators sniedz neaizmirstamas asas izjūtas, turklāt ar skatu uz okeānu. Bez tam, laineris ir aprīkots ne tikai ar pašu lielāko pasaulē, bet arī ar pašu novatoriskāko slēgto izklaides telpu uz jūras.

Dienā darbojas cirka skola un atrakcijas, piemēram, lidojošā trapece, ir pieejams pilna izmēra basketbola laukums. Naktī ir iespējams izbaudīt gaismas priekšnesumu – šovu, pabraukāties ar pasaulē pirmajām atrakciju automašīnām uz jūras, pavizināties ar skrituļslidām speciālā slidotavā dīdžeju veidotas mūzikas programmas pavadībā, izdzert kokteili ledus bārā vai apmeklēt dzīvās mūzikas koncertu.

Nu, un protams, ceļotāju rīcībā atrodas lieliski apartamenti, no kuriem paši greznākie — divstāvu apartamenti (Loft Suite) ar džakuzi un personālu apkalpošanu numurā. Laineris dosies savā pirmajā ceļojumā 2014. gada novembrī no Sauthemptonas ostas Anglijā uz Ņūdžersijas ostu ASV.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Jaunākās ziņas

 

Sazināšanās veidlapa

Nosaukums

E-pasts *

Ziņojums *

Ieskaties