Nodrošina Blogger.

ceturtdiena, 2014. gada 31. jūlijs

Prom no burzmas – savrupā lodžā Islandē

Islandes ziemeļrietumu daļa vienmēr ir tikusi uzskatīta par mežonīgu, skarbu un neapdzīvotu nostūri pat pēc šīs skarbās ziemeļzemes mērauklas. Tagad viss ir mainījies, un kādreizējās aitkopības fermas vietā ir atklāta jauna eleganta mājvieta tūristiem – kompānijas „Eleven” greznā lodža.

„Eleven Deplar Farm” ar baseinu, saunu un hammāmu (turku pirti) ir kļuvis par vienu no pašiem unikālākajiem šī viesnīcu tīkla projektiem – piedāvājumiem. Fantastisku neskartu dabas ainavu ieskautā viesnīca piedāvā saviem viesiem visdažādākās aizraujošu piedzīvojumu iespējas svaigā gaisā: siltajā gadalaikā ciemiņiem tiek sarīkotas arktisko foreļu un arktisko lašu makšķerēšanas, raftings (nobraucieni pa kalnu upēm) un izbraucieni ar kalnu velosipēdiem, bet ziemā – galvu reibinošie nobraucieni pa neskartu sniega virsmu, izlecot no helikoptera - heliskiings.

trešdiena, 2014. gada 30. jūlijs

Jauna peldošā viesnīca Mekongā

Septembrī savā pirmajā ekspedīcijā pa Mekongu no Saigonas (Vjetnamā) līdz Siem-Ripai (Kambodžā) dosies kruīza kuģis „M/V Aqua Mekong”.

Tas ir dizaineru veidots kuģis — kompānijas „Aqua Expeditions” – greznu kruīza braucienu organizācijas pioniera pa Amazones pietekām – lolojums. Uz kuģa ir izvietojušies 20 grezni apartamenti, gastronomiskais restorāns ar bāru, SPA centrs, kopkajīte un atklāts peldbaseins. Kuģis ir noformēts pieczvaigžņu ekoviesnīcas estētiskajā stilā: interjeri tiks veidoti no vietējiem dabiskajiem materiāliem un tos rotās vietējo meistaru radīti mākslas darbi. Logi no grīdas līdz griestiem ļaus izbaudīt Vjetnamas un Kambodžas aizaugušo upes krastu džungļu ainavas, vērot košos budistu tempļus un kolorītās meitenes, kur iespējams nokļūt vienīgi pa ūdeni.

otrdiena, 2014. gada 29. jūlijs

Jauna tūristu mītne – lodža (Lodge) Dolomītu Alpos

Lielisks veids, kā paglābties no pārliecīgās vasaras tveices — doties uz spirdzinoši vēsajiem Dolomītu Alpiem Ziemeļitālijā. Jūlija sākumā šeit tiek atklāta ekskluzīvā viesnīca „Mountain Lodge”.

Kalnu hotelis ir izvietojies 1 800 m augstumā virs jūras līmeņa Col da Mezdi kalna pakājē tieši kalnu slēpošanas trases vidū netālu no pacēlāja stacijas. Pirmā viesnīca šajā vietā parādījās jau 1938. gadā — tikai trīs gadus pēc tam, kad šeit tika atklāts viens no pirmajiem funikulieriem Dolomītos, kas savienoja „Ortisei” kūrortu ar „Alpe di Siusi”. Kad viesnīcas sākotnējā ēka bija novecojusi, tās vietā tika uzcelta jauna tūristu mītne – lodža, kas sastāv no veselas rindas koka namiņu – šalē (franču v. chalet) tradicionālajā Tiroles ciematiņu stilā. Jaunā viesnīca ir lieliski iekļāvusies alpīnajā ainavā. Lodžā ir 30 numuru un 18 apartamentu (Suite) ar panorāmas skatiem uz kalniem, tāpat šeit ir izvietojusies viesu uzņemšanas zona (Reception), atpūtas zona ar kamīnu, plaša saulaina terase, restorāns, SPA centrs un „bezgalīgais” baseins (Infinity Pool). 12 šalē namiņi, kas ir aprīkoti ar privātiem balkoniem, somu pirtīm un omulīgiem kamīniem viesistabās, izvietojušies augstāk pa kalna nogāzi, no tiem paveras vēl iespaidīgāki skati. Cenā ir iekļauta iespēja lietot visus pakalpojumus, ieskaitot ekskursijas, izbraucienus ar velosipēdiem un jogas seansus rītausmā.

pirmdiena, 2014. gada 14. jūlijs

Viesnīca alās Santorini salā

Šī gada aprīlī brīnišķīgās Santorini salas mazo viesnīcu kolekcijas zvaigžņu plejāde ir papildinājusies ar jaunu „eksponātu” – zvaigzni — „Iconic Santorini”.

Viesnīca, kas sastāv no 22 numuriem un apartamentiem (Suite), ir ērti izvietojusies sniegbaltajā Imerovigli ciematiņā pakalna galā, no kura paveras neticami krāšņi skati uz klintīm un zilo jūru. Viesnīca ir burtiski izgrebta vulkāniskās kalderas malā un ietver arī tavernu, „bezgalīgo” baseinu (Infinity Pool) un SPA centru. Rūpīgais personāls iejūtīgi uzklausa visas viesu individuālās vēlmes, padarot šeit pavadīto atpūtas laiku neaizmirstamu. Pēc iepriekšējas vienošanās viesnīcas pārstāvis noorganizēs viesiem degustācijas vīna darītavās ar vīna eksperta piedalīšanos, kā arī pastaigas izbraucienus ar jahtu.

Jaunākās ziņas

 

Sazināšanās veidlapa

Nosaukums

E-pasts *

Ziņojums *

Ieskaties