Nodrošina Blogger.

ceturtdiena, 2014. gada 5. jūnijs

Viss ir šokolādīgi

Nesen netālu no Londonas Boro tirgus (Borough Market) tika atvērts jauns tematisks restorāns „Rabot 1745”: visu tā ēdienu receptes ir veidotas, izmantojot kakao pupiņas, kuras tikušas izaudzētas restorāna īpašniekiem piederošā plantācijā Sentlusijas salā.

«Kakaocentriskā» restorāna „Rabot 1745” izveidotāji ir Karību jūras Sentlusijas salas viesnīcas „Boucan by Hotel Chocolat” īpašnieki. Viesnīca ir izvietojusies valstī pašas vecākās kakao plantācijas teritorijā – Rabotā, izveidotā jau XVIII gadsimtā. Restorāna interjeri ir izturēti autentisku plantācijas mītņu stilistikā, zāli rotā īsts dzelzkoks, atvests no Sentlusijas salas, kuru kādreiz ir izgāzusi viesuļvētra. Šejienes speciālie firmas ēdieni — karpačo no liellopa gaļas, kas apbrūnināta uz oglēm ar kadiķogām, apceptām kakao pupiņām, šokolādes balzāma sīrupu un kakao želeja ar džinu, kā arī risoto ar sēnēm un kakao pupiņu kodoliņiem un šokolādē marinēta pērļu vistiņas krūtiņa. Restorāna firmas kokteilis ir šokolādes «Bellini» — proseco ar verbenu un kakao augļa mīkstumu.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Jaunākās ziņas

 

Sazināšanās veidlapa

Nosaukums

E-pasts *

Ziņojums *

Ieskaties