Nodrošina Blogger.

sestdiena, 2014. gada 23. augusts

Jauna interaktīva viesnīca Šrilankā

Kolombo ir parādījusies pirmā viesnīca no „OZO” tīkla — tas ir zīmols, kas orientēts uz mūsdienīgu un dinamisku ceļotāju auditoriju. Par godu atklāšanai līdz 31. augustam ir spēkā speciāls cenu piedāvājums.

Jaunā viesnīca „OZO Colombo Sri Lanka” ir izvietojusies jūras krastā Šrilankas komerciālajā galvaspilsētā. Tā ir kā radīta tiem, kas prot novērtēt komfortu un ātru interaktīvu servisu. Lobijbārā (lobby bar) ir uzstādīts interaktīvs informatīvais stends, kur iespējams iegūt maksimāli pilnīgu informāciju par pilsētu, kā arī ir iespējams griezties pēc palīdzības pie viesnīcas dežūrējošiem viesnīcas darbiniekiem.

Viesnīcā atrodas 158 numuru un apartamentu (Suite), pa kuru logiem paveras pasakaini skati uz Indijas okeānu. Gultas šeit ir izveidotas pēc unikālas tehnoloģijas, kas garantē miega ērtību, kā arī aprīkotas ar rozetēm un visdažādāko ierīču uzlādēšanas iekārtām, turklāt visā viesnīcā darbojas bezmaksas bezvadu internets WiFi. Kafejnīcā ar lakonisko nosaukumu „EAT” ir iespējams pabrokastot un iestiprināties ar uzkodām visas dienas garumā, bet bārā „EAT2Go” tiek sagatavoti ēdieni līdzņemšanai.

Uz viesnīcas jumta līdzās peldbaseinam izvietojies atpūtas bārs (lounge bar). 14. stāvā atrodas fitnesa centrs ar skatu uz okeānu. Tāpat viesu rīcībā atrodas divas konferenču zāles, kuru ietilpība ir līdz 220 cilvēkiem. Drīzumā tiek plānots atvērt Šrilankā vēl divas šī tīkla viesnīcas. Par godu atklāšanai „OZO Colombo” ir spēkā speciāls cenu piedāvājums no 105 dolāriem par nakti, ieskaitot bezmaksas numura uzlabošanu (upgrade) līdz nākošajai kategorijai, brokastis, kā arī agras iebraukšanas un vēlas izbraukšanas iespējas.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Jaunākās ziņas

 

Sazināšanās veidlapa

Nosaukums

E-pasts *

Ziņojums *

Ieskaties