Nodrošina Blogger.

otrdiena, 2014. gada 12. augusts

Miera osta un greznības saliņa pašā „Walt Disney World” viducī

„Four Seasons” atkal ir izdevies visus pārsteigt: šī viesnīcu tīkla pirmā viesnīca Floridā parādīsies tālu no ekskluzivitātes — populārā tūrisma kūrorta „Walt Disney World” pašā vidū. Tās atklāšana ir ieplānota 3. augustā.

Atminējums slēpjas tajā, ka jaunā „Four Seasons Orlando” izvietosies privātā miljonāru kluba «Zelta ozols» teritorijā, kas savukārt atrodas „Walt Disney World” mežainajā un nomaļajā daļā, pie tam tikai 10 - 15 minūšu attālumā no tematiskajiem parkiem. Viesnīca, kas sastāv no 444 numuriem, kļūs par pašu lielāko tīklā un par pirmo viesnīcu kūrorta teritorijā, kas nepieder kompānijai „Walt Disney”.

Restorāns uz viesnīcas jumta ir ideāla vieta naksnīgo uguņošanu vērošanai. Speciālā plānošanas centra darbinieki Jums palīdzēs vislabāk organizēt laiku kūrorta teritorijā. Viesu rīcībā atrodas pieci restorāni, privātais golfa laukums un milzīgs daudzums dažādas izklaides iespēju: SPA centrs, ūdens atrakciju parks un naksnīgi kinoseansi ģimenes peldbaseinā.

Viesnīcas numuru fonds iedalās 11 kategorijās — sākot ar standarta numuriem ar 47 kvadrātmetru platību līdz pat milzīgiem luksus apartamentiem (Suite) spāņu stilā ar marmorā apdarinātām vannas istabām. Numuri ir aprīkoti atbilstoši jaunākajām tehnoloģijām: piemēram, vannas istabas spoguļos ir iebūvēti televizori, bet plāksnītes «Netraucēt» automātiski tiek aktivizētas, kad tiek ieslēgts apgaismojums pie gultas. Divas reizes nedēļā viesiem tiks piedāvātas Disneja brokastis ar animācijas filmu varoņiem, bet pārējās lietās Disneja tēma gan ir sastopama minimāli: atšķirībā no pārējām 22 kūrorta viesnīcām, „Four Seasons” nespēlējas ar auditoriju, bet piedāvā viesiem pierastos komforta standartus ar to priekšrocībām tematiskā parka teritorijā.

Sagaidāms, ka lielākā daļa klientu būs ģimenes, tāpēc daudzas istabas būs savienotas savā starpā, bet klubs bērniem būs pats lielākais visā viesnīcas kolekcijā. Tāpat tur būs numuri, kas domāti pāriem – ar karaliska izmēra (king-size) gultām un privātu peldbaseinu, kas paredzēts tikai pieaugušajiem.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Jaunākās ziņas

 

Sazināšanās veidlapa

Nosaukums

E-pasts *

Ziņojums *

Ieskaties