Nodrošina Blogger.

trešdiena, 2014. gada 9. aprīlis

Jāšus ziloņa mugurā

Īpašu individuālu ekskursiju pa Taizemes vīn-audzētavu «Hua Hin Hills Winery» visinteresantāk ir baudīt jāšus ziloņa mugurā. Ekskursijas gida lomā šoreiz ir viesnīcas (Boutique Hotel) «Amari Hua Hin» someljē (sommelier – vīnzinis).
                                      
Viesnīcai (Boutique Hotel) «Amari Hua Hin», kurš atrodas aristokrātiskajā kūrortā Huahinā, pieder visi «Hua Hin Hills Winery» vīnogulāji, kas atrodas stundas brauciena attālumā. Kādreiz šajā vietā atradās cūku ferma, kurā tika pieradināti savvaļas dzīvnieki un padarīti par mājdzīvniekiem. Vēlāk izrādījās, ka šejienes smilšmāla augsne ir ideāli piemērota vīnogu audzēšanai (vīnkopībai).

Pašreiz lieliski mēslotajā 226 hektāru plašajā teritorijā tiek audzētas tādas populāras vīnogu šķirnes kā «Merlot» un «Cabernet Sauvignon», «Shiraz» un «Chenin Blanc», «Tempranillo» un «Sangiovese».

Ziloņi nodrošina viesiem lielisku ainavu un pārskatu no augšas pastaigu laikā pa vīnaudzētavu. Kamēr gids iedvesmoti stāsta par apkārtnes vēsturi, ceļotāji var degustēt pašu izvēlētos vīnus un tostarp arī izsmalcinātos brut vīnus no sērijas «Monsoon Valley».

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Jaunākās ziņas

 

Sazināšanās veidlapa

Nosaukums

E-pasts *

Ziņojums *

Ieskaties