Nodrošina Blogger.

sestdiena, 2014. gada 5. aprīlis

Īpašs skatījums

Pats vecākais un pats slavenākais Florences tilts Ponte Vekjo (Ponte Vechio) ar saviem juvelieru veikaliņiem vienmēr ir ietilpis obligātajā pilsētas apskates ekskursijas programmā. Kopš nesena laika šeit ir iespējams arī ieturēt greznas vakariņas.

Mišlēna (Michelin) zvaigžņotais pavārs Vito Mollika — «Four Seasons» viesnīcas Florences restorāna «Pils» («Il Palagio») šefpavārs — servē ekskluzīvas gastronomiskas baudas vakariņas pašā tilta vidū novietotā omulīgā privātā terasē. Tā atrodas ceturtajā stāvā tieši virs slavenā juvelierveikala «Dante Cardini», kurš savus apmeklētājus piesaista jau kopš 1888. gada. Iekārtojoties pie viena no ziedos slīgstošajiem galdiņiem, viesi var baudīt pilsētas panorāmas skatus un vērot saulrietu virs Arno upes ūdeņiem.

Ēdienu karte no četriem ēdieniem tiek variēta atkarībā no apmeklētāju individuālajām vēlmēm, tomēr galvenā tēma šeit vienmēr ir un paliek zelts — reveranss restorāna vēsturiskajai atrašanās vietai. Maltīte sākas ar glāzi prosecco (sauss dzirkstošs itāļu vīns) saulrieta stundā, pēc tam var pasniegt jūras ķemmīšu karpačo, aizdarītu ar zeltainu citronu mērcīti, safrāna risoto ar stores ikriem un zelta ziedlapiņām, bet desertā tiek pasniegta zelta sfēra no šokolādes ar sabajonu (zabaglione) no «Vin Santo».

Maltīte noslēdzas ar lielisku uguņošanu. Uz atvadām viesiem tiek piedāvāts iegādāties piemiņai par īpašajām vakariņām «Four Seasons» speciāli izstrādātu gredzenu no baltā zelta ar briljantiem un rozā safīru.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Jaunākās ziņas

 

Sazināšanās veidlapa

Nosaukums

E-pasts *

Ziņojums *

Ieskaties